Platte daken voor woningen en industrie

Platte daken worden steeds vaker toegepast bij hedendaagse woningen. Ze passen perfect binnen een vooruitstrevende architectuur en laten toe om mooi afgelijnde volumes te realiseren, die de uitstraling en het karakter van moderne woningen extra onderstrepen. Ook het aanbrengen van lichtstraten en lichtkoepels draagt bij tot een strakke vormgeving en een interieur dat baadt in het licht.

Dagelijks werken we bij PH Dakwerken platte daken voor particuliere woningen uit, in nauwe samenspraak met de bouwheer en de architect. Goed voor een mooie en duurzame constructie die zorgt voor een blijvende meerwaarde aan uw woning. Platte daken komen niet enkel in aanmerking bij nieuwbouw, ze vormen ook een handige oplossing bij de renovatie van bestaande woningen, bijvoorbeeld bij een uitbouw.

Het herstellen of aanleggen van platte daken op commerciële en industriële gebouwen maakt een belangrijk deel uit van de competenties van PH Dakwerken. We werken hierbij een globaal concept uit waarbij rekening gehouden wordt met elementen als duurzaamheid, levensduur, lichtinval, isolatie en energie-efficiëntie, afvoer van hemelwater...

PH Dakwerken beschikt over een uitgebreide ervaring in het plaatsen of behandelen van platte daken voor kantoorgebouwen, winkelruimtes, productiehallen, opslagruimtes, landbouwloodsen en dergelijke meer. Onze interventies worden uitgevoerd door vakbekwame en ervaren teams, waardoor de dakwerken geen enkele hinder opleveren voor de normale uitvoering van uw activiteiten. Snelheid en kwaliteit staan hierbij voorop. Want ook bij PH Dakwerken hanteren we het principe ‘time is money’.

EPDM

EPDM dakbedekking bestaat uit een membraan in rubber. EPDM dakbedekking wordt vlot geplaatst met een minimum aan lasnaden. EPDM is een milieuvriendelijk materiaal, bestand tegen ozon en UV-straling en bijzonder geschikt om er een groendak op aan te leggen.

PVC

PVC tenslotte is een kunststof dakbedekkingsmateriaal voor platte daken dat uitermate brandveilig is, maar weekmakers bevat die het op de heel lange duur ietwat brozer kunnen maken.

Levensduur

Naargelang van het gekozen materiaal kan Platte & hellende daken u een levensduur verzekeren van 30 tot 50 jaar. Het spreekt ook voor zich dat we bij Platte & hellende daken voor elk plat of hellend dak de beste maatwerkoplossing kiezen, steeds in samenspraak met bouwheer en architect.

Onze werkwijze

Platte daken vragen extra aandacht wat bescherming, afdichting en isolatie betreft. PH Dakwerken realiseert deze dakwerken met bewezen materialen en technieken, uitgevoerd door ervaren specialisten. Met PH Dakwerken bent u zeker van de kwaliteit en lange levensduur van uw roofing en is uw plat dak klaar om alle weersomstandigheden moeiteloos aan te kunnen.

Samenwerken met ons?

Vraag uw gratis offerte aan